You have reached the website

Yleiset Käyttöehdot

KAMPANJATIEDOT

NESCAFÉ® Dolce Gusto® tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun automaattimalleille (Lumio, Colors, Genio, Drop, Eclipse ja Movenza), jotka on ostettu ajanjaksolla 01.01.2017-31.01.2018. Kokeile uutta NESCAFÉ® Dolce Gusto® -keitintäsi kotona. Jos et ole 100% tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on 60 päivää aikaa palauttaa se täyttä hyvitystä vastaan.

KUINKA HYVITYS LUNASTETAAN?

Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/60days, täytä lomake sisältäen yhteys- ja ostotiedot, tilinumerosi sekä tyytymättömyyden syyt ja lataa kuva kuitista (koko kuitin tulee olla selkeä ja helposti luettavissa). Lähetä tuote alkuperäisessä pakkauksessaan NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kumppanille: Retail24 / Suomen Logistigo Oy, A-halli, Haapaniementie 1, 40800 Vaajakoski. Merkkaa koko nimesi lähetykseen.

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

  • Tarjous koskee ainoastaan NESCAFÉ® Dolce Gusto® -keittimiä Lumio, Colors, Genio, Drop, Eclipse ja Movenza, jotka on ostettu 01.11.2017 alkavan ja 31.01.2018 päättyvän kampanjan aikana.
  • Keitin pitää olla puhdistettu ja lähetettävä alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kumppanin Retail24 on saatava palautettava keitin 65 päivän sisällä ostokuitista ilmenevästä ostopäivästä.
  • Lähettäjä vastaa kaikista lähetyskuluista eikä NESCAFÉ® Dolce Gusto® osallistu näiden kulujen maksamiseen.
  • NESCAFÉ® Dolce Gusto® saattaa pyytää kuittikopion NESCAFÉ® Dolce Gusto® -keittimen ostotositteena. Jos tätä pyyntöä ei noudateta, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ei ole velvollinen palauttamaan rahoja. Kuitti on pidettävä tallessa, kunnes maksu on tehty.
  • Rahasumma siirretään pankkitilillesi, ja se on käytettävissä 15 työpäivän kuluessa tositteiden vastaanottamisesta ja NESCAFÉ® Dolce Gusto®n hyväksymisestä lukien. NESCAFÉ® Dolce Gusto® palauttaa ainoastaan tuotteen ostohinnan eikä esim. nettikaupasta aiheutuvia mahdollisia toimitus- tai muita ylimääräisiä kuluja.
  • Jos kampanjatuote palautetaan missään muussa kunnossa tai muodossa kuin mitä näissä yleisissä käyttöehdoissa on määritetty, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ei palauta rahoja.
  • Tämä tarjous koskee NESCAFÉ® Dolce Gusto® -keittimiä, jotka on ostettu Suomessa.
  • Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/60days saadaksesi lisätietoa kampanjasta ja sen ehdoista.

 

Takaisin