You have reached the website

Yleiset Käyttöehdot

KAMPANJATIEDOT

Osta uusi Colors tai Lumio kapselikeitin ja 3 vapaavalintaista NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselipakkausta ja saat 30 € takaisin. Kampanja on volmassa 01.10.2017 - 31.10.2017. Lunastaaksesi rahanpalautuksen, rekisteröi ostoksesi osoitteessa dolce-gusto.fi/cashback viimeistään 15.11.2017. Kun rekisteröinti on valmis, rahanpalautus maksetaan pankkitilillesi 15 pankkipäivän aikana.

KUINKA RAHANPALUTUS LUNASTETAAN?

Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/cashback, ja rekisteröi ostoksesi viimeistään 15.11.2017. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja ostotiedot, ja lähetä kuva kuitistasi (koko kuitti, jonka on oltava selkeästi luettavissa).

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

  • Tarjous koskee ainoastaan NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneita Colors tai Lumio, ja NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselit jotka on ostettu 01.10.2017 alkavan ja 31.10.2017 päättyvän kampanjan aikana.
  • Tarjous sisältää kampanjasumman (30 €) maksun pankkitilille ostaessasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneen kampanjakauden aikana. (Ostos on rekisteröitävä osoitteessa dolce-gusto.fi/ cashback viimeistään 15.11.2017, rekisteröimällä tuotteen kuluttaja hyväksyy NESCAFÉ® Dolce Gusto® n yksityisyyskäytännön. (Käytäntö on luettavissa osoitteessa www.dolce-gusto.fi).)
  • Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden NESCAFÉ® Dolce Gusto® -promootioiden tai alennusten kanssa, ja vain yksi rahapalautus sallitaan jokaista ostettua kampanjatuotetta kohti.
  • NESCAFÉ Dolce Gusto saattaa pyytää kuittikopion lähetyksen NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneen ostotositteena. Jos tätä pyyntöä ei noudateta, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ei ole velvollinen siirtämään rahasummaa. Kuitti on pidettävä turvallisessa paikassa, kunnes maksu on tehty.
  • Vain yksi rahapalautus on sallittu yhtä ostettua NESCAFÉ® Dolce Gusto® -konetta kohti.
  • Rahasumma siirretään pankkitilillesi, ja se on käytettävissä 15 työpäivän kuluessa tositteiden vastaanottamisesta NESCAFÉ® Dolce Gusto® n hyväksymisestä lukien. (Kampanja-aikana voidaan pyytää vain yksi rahapalautus henkilöä kohti.) • Jos kampanjatuote palautetaan eikä sitä vaihdeta toiseen kampanjatuotteeseen, rahapalautuspyyntöä ei voida hyväksyä. Maksua pankkitilillesi ei silloin voida suorittaa. Jos maksu olisi jo tehty edellä mainittujen olosuhteiden alla, NESCAFÉ® Dolce Gusto® vaatii maksua palautettavaksi joko seuraavan oston yhteydessä tai vaatimalla maksua pankkisiirtona.
  • Tämä tarjous koskee NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneita ja NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselit, jotka on ostettu Suomessa.
  • Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/cashback, tai ota yhteyttä NESCAFÉ® Dolce Gusto® -asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoa kampanjasta ja sen ehdoista.

 

Takaisin