System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

Olet nyt sivuston mobiiliversiossa. Kokeile myös työpöytäversiota täyden käyttökokemuksen hyödyntämiseksi.

Olet nyt sivuston mobiiliversiossa. Kokeile myös työpöytäversiota täyden käyttökokemuksen hyödyntämiseksi.

You have reached the website

Yleiset Käyttöehdot

KAMPANJATIEDOT

Saat jopa 50 euroa hyvityksenä takaisin ostaessasi yhden valituista NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikeittimistä sekä 3 NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselipakettia 15.05.2017 - 16.07.2017 välisenä aikana. Lunastaaksesi rahanpalautuksen, rekisteröi ostoksesi osoitteessa dolce-gusto.fi/cashback viimeistään 30.07.2017. Kun rekisteröinti on valmis, rahanpalautus maksetaan pankkitilillesi 15 pankkipäivän aikana.

* 50 € cashback-takaisinmaksun Eclipse tai Movenza   -kahvikoneiden ostosta ja kolme NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselipakettia
  40 € cashback-takaisinmaksun Drop -kahvikoneen ostosta ja kolme NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselipakettia
  30 € cashback-takaisinmaksun Genio -kahvikoneen ostosta ja kolme NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselipakettia

KUINKA RAHANPALUTUS LUNASTETAAN?

Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/cashback ja rekisteröi ostoksesi viimeistään 31.7.2016. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja ostotiedot, ja lähetä kuva kuitistasi (koko kuitti, jonka on oltava selkeästi luettavissa).

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

  • Tarjous koskee ainoastaan NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneita Genio, Genio II, Genio II MINI / MINI LTD, Drop, Eclipse ja Moveza, ja NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kapselit jotka on ostettu 15.5.2017 alkavan ja 16.7.2017 päättyvän kampanjan aikana.
  • Tarjous sisältää kampanjasumman (30 €, 40 €, 50 €) maksun pankkitilille ostaessasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneen kampanjakauden aikana. (Ostos on rekisteröitävä osoitteessa dolce-gusto.fi/ cashback viimeistään 30.7.2017, rekisteröimällä tuotteen kuluttaja hyväksyy NESCAFÉ® Dolce Gusto®n yksityisyyskäytännön. (Käytäntö on luettavissa osoitteessa www.dolce-gusto.fi).)
  • Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden NESCAFÉ® Dolce Gusto® -promootioiden tai alennusten kanssa, ja vain yksi rahapalautus sallitaan jokaista ostettua kampanjatuotetta kohti.
  • NESCAFÉ Dolce Gusto saattaa pyytää kuittikopion lähetyksen NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneen ostotositteena. Jos tätä pyyntöä ei noudateta, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ei ole velvollinen siirtämään rahasummaa. Kuitti on pidettävä turvallisessa paikassa, kunnes maksu on tehty.
  • Vain yksi rahapalautus on sallittu yhtä ostettua NESCAFÉ® Dolce Gusto® -konetta kohti.
  • Rahasumma siirretään pankkitilillesi, ja se on käytettävissä 15 työpäivän kuluessa tositteiden vastaanottamisesta NESCAFÉ® Dolce Gusto®n hyväksymisestä lukien. (Kampanja-aikana voidaan pyytää vain yksi rahapalautus henkilöä kohti.)
  • Jos kampanjatuote palautetaan eikä sitä vaihdeta toiseen kampanjatuotteeseen, rahapalautuspyyntöä ei voida hyväksyä. Maksua pankkitilillesi ei silloin voida suorittaa. Jos maksu olisi jo tehty edellä mainittujen olosuhteiden alla, NESCAFÉ® Dolce Gusto® vaatii maksua palautettavaksi joko seuraavan oston yhteydessä tai vaatimalla maksua pankkisiirtona.
  • Tämä tarjous koskee NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneita ja NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kapselit, jotka on ostettu Suomessa.
  • Mene osoitteeseen dolce-gusto.fi/cashback, tai ota yhteyttä NESCAFÉ® Dolce Gusto® -asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoa kampanjasta ja sen ehdoista.

 

Takaisin