Loading...
Loading...
 
Coconut Caffè Latte
JÄNNITTÄVÄN EKSOOTTINEN
Tässä maukkaassa lattessa on trooppinen vivahde ja se on myös täysin laktoositon. Nauti tästä uudenlaisesta, makuhermoja kutkuttelevasta lattesta, joka valmistuu sekunneissa kotona.
maitokahvit

KAIPAATKO VAIHTELUA?

Eksoottinen ja vaahtoisa lisä kasvipohjaiseen latte-sarjaamme! Jos pidät vaihtelusta vaihtelun vuoksi, maista Coconut Flat White -juomaamme. Kasvipohjainen ja yksinkertaisesti todella maukas. Kokeile Coconut Flat Whitea ja lähde matkalle tropiikkiin mihin aikaan päivästä tahansa!
hotpoint-2
hotpoint-1

LAATU SYDÄMENASIANA

Coconut Flat White -juomaamme on valikoitu kaakkois-aasialainen papusekoitus. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti ja takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihna kahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back