Loading...
Loading...
Origins Colombia
HUIPPUMAKU
Sierra Nevadan vuoriston jyrkissä rinteissä ja vaihtelevassa ilmastossa elävät Tayrona-heimon jälkeläiset. Tällä pyhällä maalla tätä ainutlaatuista luomukahvia viljellään perinteisten tapojen mukaisesti. Tulet ihastumaan tämän kahvin hyvin omaleimaiseen aromiin, jossa on paahdetun mantelin, muskottipähkinän ja ohran vivahteita.
Absolute Origins Colombia

PUHDASTA LUOVUUTTA

Tayrona-heimon taiteellinen luovuus oli rikkaus, ja voit tuntea tämän luovan energian tässä puhtaassa ja intensiivisessä luomukahvissa, joka on peräisin juuri heidän mailtaan. Oletko valmiina mestariteokselle milloin tahansa päivästä?
hotpoint-2
hotpoint-1

MATKA PYHÄLLE

TAYRONIEN MAALLE

Näillä esi-isien mailla kasvaa 100 % orgaaninen arabica-kahvimme, mistä se saa tunnusomaisen arominsa. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti ja takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihna kahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back