You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta automaattinen kahvikone valkoinen valmistaj DeLonghi®

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta automaatti-kapselikahvikone tarjoaa sinulle herkullisia ja personoituja kahveja. Se on barista käsiesi ulottuvilla! Esperta sisältää kaksi ammattilaistoimintoa. Espresso Boost, intensiivisempiin Espressoihin ja Delicate Brew, tasapainoisempiin ja aromaattisempiin kupillisiin. Voit säätää kahvisi koon ja lämpötilan mielesi mukaan NESCAFÉ® Dolce Gusto® sovelluksen avulla joka toimii Bluetooth yhteydellä. Voit myös tallentaa asetuksesi ja ajastaa kahvin valmistuksen sinulle sopivimpaan ajankohtaan.


Esperta on 21,4cm leveä, 36,4cm korkea, 26,6cm syvä ja siinä on 1,4litran vesisäiliö.


Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema. Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromaattisen kupillisen joka kerta.


Liu'uta kapseli koneeseen, määritä juoman koko hipaisulla ja valmista juoma! Valittavanasi on yli 30 erilaista kahvia - joista valmistaa täydellinen juoma.

Loppunut varastosta
79,90
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot

Dolce Gusto® Esperta-kapselikahvikone on kuin barista kätesi ulottuvilla. Nauti kahdesta erikoiskahvitoiminnosta tai itse personoiduista kahveista. Voit muokata kahviejasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® sovelluksella, joka toimii Bluetoothin välityksellä. Esperta on 21,4cm leveä, 36,4cm korkea, 26,6cm syvä. Siinä on 1,4litran vesisäiliö ja helposti putsattava kapseliteline sekä lift & click tippa-alusta joka on säädettävissä 4 eri kokoiselle kupille.

Espresso Boost

Valmista intensiivisen vahva espresso. Tämä on erikoistoiminto on saatavilla vain nappia painamalla.

Delicate Brew

Valmista aromaattinen ja tasapainoinen juoma. Tämä erikoistoiminto on saatavilla vain nappia painamalla.

Bluetooth

Espertan yhteys-toiminto antaa sinun muokata valmistettavia juomia älypuhelimellasi. Kiitos NESCAFÉ® Dolce Gusto® sovelluksen. Valitse juomasi koko ja lämpötila, tallenna asetuksesi ja ajasta juoman valmistus aikatauluusi sopivaksi.

15 bars max

Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.

Hermetically sealed

Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.

High quality

Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.

Hot & Cold

Esperta-kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.

5 minute eco mode

Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kapselikahvikoneesta 5 minuutin kuluttua, joten koneen energialuokitus on A.

2 years guarantee

Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.

Descaling Alert

Kalkinpoisto LED-valo, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ESPERTA-laitteessasi, syttyy oranssina, kun on aika suorittaa kalkin poisto.

Information
Laitevalmistaja Delonghi
Machine Manual Link esperta/krups/en-gb
Vesisäiliön tilavuus Ei
Roskasäiliö kapseleille Ei
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Kyllä
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2.7 kg
Koneen teho Ei
Jännite Ei
Laitetakuu 2 vuotta