You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automaattinen, musta kapselikahvikone De'Longhi®

Automaattinen Genio S -kapselikahvikoneemme mustana tarjoaa useita lisäominaisuuksia Basic-malliin verrattuna. Monitasoinen lämpötilavalikoima ja Espresso Boost -ominaisuus, joka tuo vieläkin intensiivisemmän maun klassiseen espressoon.

Loppunut varastosta
99,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automaattinen kapselikahvikone mustana tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia: Espresso Boost -ominaisuuden avulla saat klassikon maistumaan yhä intensiivisemmältä. Miten se toimii? Ennen keittämisosuutta, kahvi esikostutetaan ja näin saavutetaan voimakkaampi aromaattisuus. Tämän lisäksi koneeseen on integroitu monitasoinen lämpötilavalikoima, jonka ansiosta voit nauttia kahvisi lämpimänä, kuumana tai jääkahvin valmistukseen sopivasti huoneenlämpöisenä.

Genio S Plus automaattisessa kapselikahvikoneessa on kromipäällysteinen, ympyränmallinen toimintosäädin ja korkealaatuinen metallinen tippa-alusta. Lisäksi koneessa on kaikki perusmallin toiminnot automaattisesta annostelusta ja XL-toiminnosta isoille kahveille kalkinpoiston merkkivaloon, tilaasäästävää muotoilua unohtamatta.
XL function

Tekeekö mielesi enemmän? XL-toiminnon avulla valmista helposti isommat kahvikupilliset.

Compact

Erittäin tyylikäs ja pienikokoinen: Genio S mahtuu pienempäänkin tilaan kokonsa ja kompaktin 0,8 litraisen vesitankkinsa ansiosta. Vesitankki on myös helppo täyttää ja puhdistaa!

Espresso Boost

Espresso Boost -ominaisuus mahdollistaa vieläkin intensiivisemmän ja aromikkaamman espresson napinpainalluksella.

Temperature

Monitasoinen lämpötilansäätö mahdollistaa kahvin juomisen juuri sellaisena kuin sen haluat. Huoneenlämpötila-vaihtoehdon avulla voit nauttia myös erilaisista jääkahveista.

15 bars max

Jopa 15 barin pumppupaineen ansiosta valmistat Genio S -mallilla täydellisen kahvin täyteläisellä ja sametinpehmeällä cremalla.

Hermetically sealed

Aromit erinomaisesti säilyttävät kapselit takaavat korkean laadun ja säilyttää kahvin tuoreuden, jotta sinä voit nauttia täyteläisestä ja aromaattisesta kahvista.

High quality

Valitse yli neljästäkymmenestä korkealaatuisesta ja maistuvasta vaihtoehdosta. Valikoimaamme kuuluu intensiivisiä espressoja, kermaisia ja herkullisia cappuccinoja, aromaattisia mustia kahveja, kaakaota, teetä ja paljon muuta.

Hot & Cold

Monipuolisella Genio S -kapselikahvikoneella valmistat niin kuumat kuin kylmätkin juomat.

5 minute eco mode

Automaattisen ja integroidun sammutuskytkimen ansiosta kahvikone kuuluu A-energialuokkaan.

2 years guarantee

Kahden vuoden takuu - voit olla huoletta laitteen kestävyydestä.

Descaling Alert

Kalkinpoiston merkkivalo NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S -kapselikahvikoneessasi syttyy, kun puhdistusta tarvitaan.

Information

Laitevalmistaja DE'LONGHI®
Machine Label for Manuals Page Genio S Plus
Vesisäiliön tilavuus 0.8 l
Roskasäiliö kapseleille Ei
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Ei
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2 kg
Koneen teho 1500 W
Jännite 230 V, 50 Hz
Laitetakuu 2 vuotta