You have reached the website

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Grande Intenso Morning Blend KAHVI 16 KAPSELIA PAKKAUKSESSA

Annosten määrä 16

Loppunut varastosta
5,69
Vahvuus
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Tiedot

Kokeile NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend -kahvia. Grande Intenso Morning Blend on ensimmäinen Nescafé® Dolce Gusto® XL-kupillinen – kokonaiset 300 ml! Kahvin vahvuus on 8/11. Grande Intenso Morning Blend on tehty isoihin kupillisiin kahvipapujen valinnasta aina paahtoon ja jauhatukseen asti. Näin Grande Intenso Morning Blend saa juuri oikean maun ja tasapainon. Pehmeän makunsa ansiosta tämän kahvin juominen on silkkaa nautintoa. Kokeile sitä myös maidon kanssa – näin siitä tulee vielä entistäkin pehmeämpi. Täydellinen alku päivällesi.

Osaavat kahvimestarimme ovat luoneet upean hedelmäisen keskipaahtoisen kahvin ilman kitkeryyttä ja hapokkuutta.

Valmista kahvisi ammattilaisten tapaan niin, että pinnalle muodostuu hyvännäköinen ja sametinpehmeä crema. Se onnistuu kahvikoneillamme, jotka tuottavat jopa 15 baarin paineen. Kahvikapselimme ovat hermeettisesti suljettuja, mikä pitää kahvin tuoreena ja tekee jokaisesta kupillisesta aromien täyttämän makuelämyksen.

Grande Intenso Morning Blend on valmistettu ensiluokkaisista etelä- ja keskiamerikkalaisista arabica-pavuista.
Grande Intenso Morning Blend tarjoaa espresson laadun ja vahvuuden suuressa kupillisessa (300 ml). Kahvin vahvuus on 8/11.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
Pakkaus sisältää 16 kapselia, jotka on suunniteltu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneisiin, joten voit valmistaa 16 kupillista Grande Intenso Morning Blend -kahvia.