You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mollbergs Blandning KAHVI 16 KAPSELIA PAKKAUKSESSA

Annosten määrä 16

Suositeltu koko: 160ml
Loppunut varastosta
5,69
Vahvuus
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Tiedot
  • Ravintosisältö

Valmistaudu täydelliseen ja rikkaaseen tummapaahtoiseen kahviklassikkoon. Yhdistelmä Arabica -papuja Kenian ylämailta ja tarkoin harkittu tumma paahto antavat Zoégas Mollbergs Blandning by NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvikapseleille täysin omaperäisen luonteensa. Se on voimakas, elegantti ja yllättää sinut tummien viinimarjojen sekä karamellin vivahteilla, unohtamatta pitkää ja upeaa jälkimakua. Zoégas Mollbergs Blandning on historiallinen sekoitus, jonka juuret ovat vuodessa 1903, kun se kehitettiin Hotel Mollbergsin käyttöön Helsingborgiin. Hyppää makumatkalle ja nauti silloin kun haluat.

Tuotetoiminto Hemmottele itseäsi tällä kahvilla! Zoégas Mollbergin NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvissa pehmeä ja täyteläinen maku täydentyy karamellin ja mustaherukoiden vivahteilla. Vahvuus: 7/11
Maailmanluokan kahvin alkuperä NESCAFÉ® Dolce Guston® baristojen huolella valitsemat 100% Arabica -pavut Kenian ylämailta sekä Latinalaisesta Amerikasta. Kestävän kahvin puolesta nyt ja tulevaisuudessa: Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kaswattamaan ja suojelemaan kahvipapujaan ilmastoystävällisesti.
Hauduta kahvisi kuin barista tällä koneella. Se antaa jopa 15 baarin paineen. Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Kahvikapselimme on suljettu ilmatiiviisti, jotta kahvi pysyy täysin terveellisenä. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tuotteen avulla voit nauttia yli 30 herkullisesta kahvista NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mollbergs Blandning kahvi, 16 kapselia pr. laatikko. Jokainen pakkaus sisältää 16 NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselia 16 Zoégas Mollbergs Blandning -kupillisen (160 ml) valmistamiseksi.
RAVINTOSISÄLTÖ per 100 g per 100 ml Annos % RI*
Energia (8kJ/g) kJ 1094 4 8
Energia (2kcal/g) kcal 267 1 2 0%
Rasva g 17,1 0 0 0%
 josta tyydyttyneet rasvahapot g 7,6 0 0 0%
Hiilihydraatit g 0,2 0 0 0%
 joista sokerit g 0,2 0 0 0%
Ravintokuitu (DP > 3) g 38,7 0,2 0,3
Proteiini g 8,1 0,1 0,1 0%
Suola g 0,01 0,00 0,01 0%


Ainekset:

Paahdettu kahvijauhe

*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).

Läs information om ingredienser och näringsvärde på svenska här.