You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse automaattinen kahvikone platinahopea valmistaja De'Longhi®

15 baarin paine ensiluokkaisten juomien valmistukseen. Hienostunut muotoilu. Kaikkien valikoimamme juomien valmistukseen. Automaattinen valmistus (= Play & Select -toiminto). Automaattinen virrankatkaisu.

Loppunut varastosta
189,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse automaattinen kahvikone platinahopea valmistaja De'Longhi®: lta, laadukkaita Innovatiivinen automaattinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse -kapselikahvikone, jossa on ainutlaatuinen avausmekanismi.  Eclipsestä on saatavilla kolme värivaihtoehtoa, ja sen mitat ovat vain 33 cm (L) x 32 cm (K) x 27 cm (S).
Automaattinen käyttö Liu'uta kapseli paikoilleen ja valmista täydellinen kahvi sormen hipaisulla. Kahvikone lopettaa valmistuksen juuri oikealla hetkellä.
15 bars max Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermetically sealed Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
High quality Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.
Hot & Cold Kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.
5 minute eco mode Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikoneesta 5 minuutin kuluttua, joten koneen energialuokitus on A.
2 years guarantee Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.
Laitevalmistaja DeLonghi
Vesisäiliön tilavuus 1.0 l
Roskasäiliö kapseleille Kyllä
Kapseliteline Kyllä
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Ei
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~3.4 kg
Koneen teho 1500 W
Jännite 230 V, 50 Hz
Laitetakuu 2 vuotta