You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS manuaalinen kahvikone valkoinen valmistaja Krups®

Erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kapselikahvikone. Pienen ympäristöjalanjäljen ja modernin tyylinsä lisäksi suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöön kuin keittiöön. Se on saatavilla kolmessa eri värissä.


Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema. Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromaattisen kupillisen joka kerta.


Liu'uta kapseli koneeseen, määritä juoman koko hipaisulla ja valmista täydellinen juoma! Valittavanasi on yli 30 erilaista kahvia - espressosta, lungosta, cappuccinosta, latte macchiatosta aina kaakaohon, teehen ja kylmiin juomiin saakka.

69,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot

 

Erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kapselikahvikone. Pienen ympäristöjalanjäljen ja modernin tyylinsä lisäksi suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöön kuin keittiöön. Piccolo on kooltaan vain 14cm (L) x 28cm (K) x 27cm (S). Saatavilla kolmessa eri värissä.
Liu'uta kapseli paikoilleen ja käännä vipua kevyesti, niin saat valmistettua täydellisen juoman.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.
Piccolo XS -kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.
Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kahvikoneesta 1 minuutin kuluttua juoman valmistumisesta, joten koneen energialuokitus on A.
Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.
Laitevalmistaja Krups
Vesisäiliön tilavuus 0.8 l
Roskasäiliö kapseleille Ei
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Kyllä
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2 kg
Koneen teho 1340-1600 W
Jännite 220-240 V, 50/60 Hz
Laitetakuu 2 vuotta