You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo 12 kapselia pakkauksessa

Annosten määrä 12

Loppunut varastosta
5,69
Vahvuus
Flavor intensity: 6 of 12.
  • Tiedot
Tuotetoiminto COLOMBIA – Sierra Nevada on puhdistettu lungo kahvi, jossa maistuu makean karamellin ja pähkinän maku. Pavut ovat kasvaneet jyrkillä Sierra Nevadan vuorilla, Tayrona intiaanien mailla. Pyhänä pidetty maa on puhdasta, eikä sisällä mitään kemikaaleja ja on sen takia juuri oikea maaperä luomukahvin kasvattamiseen.
Maailmanluokan kahvin alkuperä 100% Luomu Arabica-pavuista valmistettu kahvi, jonka Tayrona heimon jälkeläiset ovat Kolumbiassa kasvattaneet heidän esi-isien viljelytapoja noudattaen. Kolumbiassa, Sierra Nevada -vuoriston jyrkänteillä Tayrona heimon jälkeläiset viljelevät ainutlaatuista luomu Arabica-kahvia käyttäen esi-isiensä perinteisiä viljelytapoja. Kahvipapujen omalaatuinen aromaattisuus yhdessä paahdetun mantelin, muskottipähkinän ja ohran makuvivahteiden kanssa muodostavat maun tälle hienostuneelle, keskipaahteiselle Lungolle. Kokeile ja tulet varmasti ilahtumaan.
Hauduta kahvisi kuin barista tällä koneella. Se antaa jopa 15 baarin paineen. Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Kahvikapselimme on suljettu ilmatiiviisti, jotta kahvi pysyy täysin terveellisenä. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tuotteen avulla voit nauttia yli 30 herkullisesta kahvista Aseta Colombia Sierra Nevada -kapseli NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikoneeseen ja kahvi on hetkessä valmista.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tuotteen avulla voit nauttia yli 30 herkullisesta kahvista NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo, 12 kapselia pr. laatikko. Pakkaus sisältää 12 kapselia, jotka on tarkoitettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin ja joista valmistat 12kpl 120ml kupillista NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungoa.