You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca 12 kapselia pakkauksessa

Annosten määrä 12

Loppunut varastosta
5,69
Vahvuus
Flavor intensity: 5 of 12.
  • Tiedot
Tuotetoiminto PERU Cajamarca on orgaaninen, täyteläinen espresso, jossa on häivähdys lakritsan ja mustaherukan makua. Viljelty Perun pohjoisilla ylämailla käyttäen ainutlaatuista ja perinteistä ”Minga” viljelytapaa. Tämä perulainen perinneviljely keskittyy hoitoon ja huomioimiseen läpi koko kahviprosessin, taaten näin mahdollisimman laadukkaan kahvin.
Maailmanluokan kahvin alkuperä Valmistettu korkealaatuisista, 100% Etelä-Amerikkalaisista luomu Arabica-pavuista, jotka on kasvatettu Minga perinnettä noudattaen ja kunnioitaen Perun Cajamarcaa. Ainutlaatuiset ilmasto-olosuhteet yhdessä kahvinviljelijöiden erityisen huolellisuuden kanssa takaavat poikkeuksellisen korkealaatuisen kahvin, jossa maistuu häivähdys puumaisia ja lakritsisia aromeja sekä hienovaraista, vaaleanpunaista pippuria ja mustaherukkaa. Tulet ihastumaan tähän.
Hauduta kahvisi kuin barista tällä koneella. Se antaa jopa 15 baarin paineen. Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Kahvikapselimme on suljettu ilmatiiviisti, jotta kahvi pysyy täysin terveellisenä. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tuotteen avulla voit nauttia yli 30 herkullisesta kahvista Aseta Peru Cajamarca -kapseli NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneeseen ja espressosi on hetkessä valmista.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tuotteen avulla voit nauttia yli 30 herkullisesta kahvista NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca, 12 kapselia pr. laatikko. Pakkaus sisältää 12 kapselia, jotka on tarkoitettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin ja joista valmistat 12kpl 50ml kupillista NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca Espressoa.