You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Stelia automaattinen kahvikone kiiltävä musta valmistaja De'Longhi®

15 baarin paine ensiluokkaisten juomien valmistukseen. Hienostunut muotoilu. Kaikkien valikoimamme juomien valmistukseen. Automaattinen valmistus (= Play & Select -toiminto). Automaattinen virrankatkaisu. Kahvin inspiroima kahvikone.

Loppunut varastosta
179,00 €
179,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Arvostelut ja arviot

 

Automaattinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Stelia -kapselikahvikone on saanut innoituksensa kahvipisarasta ja on todella tyylikäs lisä keittiöösi. Steliasta on saatavilla kolme värivaihtoehtoa ja sen mitat ovat vain 17 cm (L) x 30 cm (K) x 32 cm (S).
Liu'uta kapseli paikoilleen ja valmista täydellinen kahvi sormen hipaisulla. Kahvikone lopettaa valmistuksen juuri oikealla hetkellä.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.
Kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.
Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikoneesta 5 minuutin kuluttua, joten koneen energialuokitus on A.
Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröidy