You have reached the website

Myyntiehdot ja yksityisyydensuoja

SUOMEN NESTLÉ OY Myynnin sopimusehdot (verkkotilauksille)

OSTOSOPIMUS

Internet-sivustoa hallinnoi Suomen Nestlé Oy, jäljempänä ”Nestlé”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän” (yhtiön rekisteröintitunnus 0111976-7), toimipaikkanaan Espoo ja ALV- rekisteröintitunnuksenaan 0111976-7. Nestlén kuluttajapalvelun puhelinnumero on 0800 0 6161 ja sähköpostiosoite on kuluttajapalvelu@fi.nestle.com.

Tekemällä meiltä verkkotilauksen hyväksyt sitoutuvasi näihin ehtoihin (”Ehdot”), jotka soveltuvat kaikkiin osoitteessa www.dolce-gusto.fi mainostettuihin tuotteisiin (”Internet-sivusto”). Pyydämme sinua lukemaan ehdot huolellisesti. Sinun tulee tulostaa kopio näistä ehdoista halutessasi viitata niihin tulevaisuudessa. Mikäli et hyväksy ehtoja, et pysty tilaamaan hyödykkeitä Internet-sivuston kautta.

Tekemällä tilauksen Internet-sivustolta vakuutat, että:

• Olet oikeustoimikelpoinen

• Olet yli 18-vuotias

• Asut pysyvästi Suomessa

Tekemäsi tilaus on tarjous, joka sitoo Nestléä ainoastaan sen jälkeen, kun olemme sen hyväksyneet. Tulemme vahvistamaan mahdollisen hyväksymisen lähettämällä sinulle tilausvahvistuksen, minkä jälkeen välillemme muodostuu sopimus.

Tuotteiden toimitus riippuu niiden saatavuudesta ja vallitsevista markkinaolosuhteista. Mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavissa, tullaan tästä ilmoittamaan Internet-sivustolla.

Emme ota vastaan massatilauksia kauppa- tai kuluttajayhteenliittymiltä.

Pidätämme omistusoikeuden tuotteisiin siihen saakka, kunnes olemme saaneet vahvistetun maksun. Vastuu tuotteen rikkoutumisesta siirtyy ostajalle tuotteen tultua onnistuneesti toimitetuksi.

Tilauksen arvo ei saa ylittää 500 €.

HINTA JA MAKSU

Internet-sivustolla myytäviksi ilmoitetut tuotteet ovat saatavissa tilauksen tekemishetkellä sivustolla ilmoitettuun hintaan. Nämä hinnat sisältävät ALV:n. Alle 35 €:n tilauksiin lisätään erillinen toimitusmaksu. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja tai toimitusmaksuja milloin tahansa.

Hyväksyt maksutavat ovat Visa tai Mastercard -luottokortit. Tulemme toimittamaan tilauksenne saatuamme tilausvahvistuksesi ja veloitamme maksun luottokortiltasi toimituksen yhteydessä. Mikäli emme onnistu veloittamaan maksua luottokortilta, ilmoitamme tästä sähköpostitse.

Pidätämme itsellemme oikeuden päättää kanssasi solmimamme sopimuksen, jos kieltäydyt suorittamasta maksua tai mikäli meillä on perusteltua aihetta uskoa sinun milloin tahansa kieltäytyväsi maksamasta.

TOIMITUSEHDOT

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitsemallasi tavalla tilatessasi antamaan osoitteeseen. Valitettavasti emme toimita tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Jollet nouda/vastaanota pakettia/paketteja, se/ne palautetaan "meille". Tällöin palautamme tuotteiden täyden arvon toimituskuluja lukuun ottamatta. Sen jälkeen joudut tekemään uuden tilauksen, jos haluat edelleen tilata tuotteet.

Toimitusmaksut ilmoitetaan verkkokaupassa.

Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen kaikille yli 48 euron arvoisille tilauksille (Ei koske kapselitilauksia).

Sen jälkeen kun tilaus on hyväksytty, teemme parhaamme, että tuote/tuotteet jätetään toimitettaviksi 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekohetkestä edellyttäen, että tuotteita on varastossa ja maksu on mennyt läpi.

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä.

VIRHEET TUOTTEESSA JA PALAUTUS

Teidän on tarkastettava tilaamanne tuotteet ja huomautettava meitä niin pian kuin mahdollista kirjallisesti tai suullisesti soittamalla kuluttajapalveluumme 0800 0 6161 tai kirjoittamalla osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com, mikäli tuote on viallinen tai mikäli ette muusta syystä ole siihen tyytyväinen. Ottaessasi meihin yhteyttä, toimitamme sinulle palautuslipukkeen, jolla voit palauttaa tuotteet maksutta. Jos ostamanne tuote on viallinen, meillä on oikeus tarjota lain mukaista tuotteen korjaamista, vaihtamista tai kauppahinnan osittaista taikka kokonaista palauttamista. 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi koska tahansa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta soittamalla kuluttajapalveluumme 0800 0 6161 tai kirjoittamalla osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Huolimatta siitä, peruutatko tilauksesi ennen tuotteen vastaanottamista tai vasta sen jälkeen, lähetämme palautusmaksun tilillesi täysimääräisesti 30 päivän kuluessa. Jos peruutat tilauksesi ennen tuotteen toimittamista, voit kieltäytyä vastaanottamasta sitä. Jos peruutat tilauksen tuotteen vastaanottamisen jälkeen, tulee sinun palauttaa tuotteet alkuperäisessä kunnossa niin pian kuin mahdollista (mikäli olet vain avannut ja/tai poistanut tuotepakkauksen, katsomme tuotteen olevan alkuperäisessä kunnossa.) 

VASTUU

Lukuun ottamatta meidän huolimattomuudestamme johtunutta kuolemaa tai henkilökohtaista vahinkoa, vastuumme rajoittuu kyseessä olevan tuotteen ostohintaan tai lain kulloinkin sallimaan määrään.

YKSITYISYYS

Rekisteröitymisen yhteydessä sinulle annetaan salasana. Pyydämme sinua pitämään sen salaisena, sillä olet kokonaan vastuussa, mikäli luovutat salasanasi ulkopuolisen tietoon. Olet kokonaan vastuussa kaikista kauttamme suorittamistasi tilauksista tai meidän sähköpostinne kautta saamistasi, salasanasi yhteydessä lähetyistä tiedoista. Sinun on välittömästi ilmoitettava meille sähköpostisi ja/tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai mistä tahansa tietoosi tulleesta tietoturvan rikkomisesta.

Kaikkiin henkilötietoihin ja aineistoihin, jotka toimitetaan tällä Internet-sivustolle, sovelletaan yksityisyydensuojaa, joka löytyy sivustolta www.dolce-gusto.fi.

ERITYISET TARJOUKSET, ALENNUKSET & KILPAILUT

Tuoteostokset voivat meidän hyväksynnällämme olla erityisten tarjousten, alennusten ja kilpailujen kohteena siten kuin Internet-sivustolla tiedotetaan.

YLEISTÄ

Sovellettavat lait edellyttävät tietyn tietojenvaihdon tapahtuvan kirjallisesti. Hyväksyt, että saatamme kommunikoida kanssasi sähköpostitse, lisäämällä ilmoituksia Internet-sivustolle tai kirjoittamalla sinulle postiosoitteeseesi. Ja hyväksyt (ilman, että tämä vaikuttaisi lakiin perustuviin oikeuksiisi), että tämänkaltainen kommunikointi vastaa laissa tarkoitettua kirjallista kommunikointia.

Sopimukseemme sovelletaan Suomen lakia ja osapuolet sitoutuvat nostamaan mahdolliset kanteet suomalaisissa tuomioistuimissa.

Kaikki meille tekemänne huomautukset on lähetettävä postitse osoitteeseen:

Suomen Nestlé Oy, Keilasatama 5, 02150 Espoo. 

Huomautukset tulkitaan vastaanotetuiksi ja asianmukaisesti käsitellyiksi viiden (5) päivän kuluttua siitä, kun olemme ne saaneet. Huomautuksia voi myös panna esille Internet-sivustolla, joko sähköpostitse tai postitse lähetettyinä.

Meillä on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Tulet sidotuiksi niihin ehtoihin, jotka löytyvät Internet-sivustolta sillä hetkellä, kun teet tilauksen, ellei laki tai viranomainen edellytä ehtoihin muutosta.