You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mellanrost KAHVI 16 KAPSELIA PAKKAUKSESSA

Annosten määrä 16

(8 Arvostelut)
5,69 €
5,69
  • Tiedot
  • Arvostelut ja arviot

Kokeile NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mellanrost -kahvia. Zoégas Mellanrost on kokonaan Arabica-pavuista valmistettu keskipaahtoinen kahvi. Toisiaan tasapainottavat täyteläisyys, mietous ja hapokkuus takaavat miellyttävän makuelämyksen. Kahvi on vahvuudeltaan 6/11 ja pavut on pyritty paahtamaan pohjoismaiseen makuun sopivaksi ja luonteeltaan ainutlaatuiseksi kahviksi.

Osaavat kahvimestarimme ovat kehittäneet tämän keskipaahtoisen Arabica-sekoituksen, jossa on säilytetty kahvin täyteläisyys ja mieto maku.

Valmista kahvisi ammattilaisten tapaan niin, että pinnalle muodostuu hyvännäköinen ja sametinpehmeä crema. Se onnistuu tällä kahvikoneella, joka tuottaa jopa 15 baarin paineen. Laita vain NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvikoneen vipu kuuma-asentoon ja voit pian nauttia virkistävästä kahvista.


Täyteläinen, mutta samalla mieto keskipaahtoinen kahvi, tarjoillaan 180 ml:n kupissa. 100 % Arabica-kahvia. Vahvuus 6/11.
Mieto ja miellyttävä makuelämys.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
Pakkaus sisältää 16 kapselia, jotka on tarkoitettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin ja joista valmistat 16 Zoégas Mellanrost -kupillista.

8 Nimike(ttä)

/ sivu

Yleisarvosana


(4.15 alkaen 5)

Arvostelu Jakelu

5 tähteä
(2 arviot)
4 tähteä
(5 arviot)
3 tähteä
(1 arviot)
2 tähteä
(0)
1 star
(0)

8 Arviot

8 Nimike(ttä)

/ sivu
Pehmeä

Maku on erittäin pehmeä. Aika peruskahvin makuinen mutta pehmeys on miellyttävä lisä. Ei mikään voimakas maku. Mielestäni kokeilemisen arvoinen. Sopii hyvin aamuun.

Review by Ulla (Lähetetty 22.11.2016)
Miellyttävä

Pehmeä mutta vahva maku miellyttää minua paljon.

Review by ville (Lähetetty 20.10.2016)
Herkullinen uusi maku

Todella maukas ja aromaattinen kahvi.

Review by Marie (Lähetetty 19.10.2016)
Hyvä aamukahvi

Minun makunystyröille sopiva kahvi!

Review by Sari (Lähetetty 22.9.2016)
Loistava peruskahvi

Tästä on tullut uusi suosikki aamun ensimmäiseksi kupiksi Americanon rinnalle. Paahtoaste on erittäin hyvin valitty, tuoden kahvin makua selvästi esille olematta liian tummaa.

Review by Juha (Lähetetty 8.9.2016)
Pehmeä maku

Yllättävän hyvän makuinen peruskahvi

Review by MaPa (Lähetetty 7.9.2016)
Aamulla nousee tukkakin pystyyn

Kahvi on ihan hyvää ja varmasti sopii suomalaiseen makuun. Ite pidän pehmeistä ja täyteläisistä kahveista, tummapaahtoisista, joissa on ei-kitkerä kahvin selvä aromi. Tämä ei siis selvästikään ollut minun kahvini, mutta taloutemme toinen käyttäjä tykkäsi. Minulla tämä menee ihan hyvin vaniljakerman kanssa. Herättää varmasti! Maha ei kylläkään kiitä, ainakaan minulla.

Review by Sué (Lähetetty 6.9.2016)
Hyvä

Raikkaan maukas aromi

Review by Risto (Lähetetty 6.9.2016)

8 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröidy