You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait Intenso KAHVI 16 KAPSELIA PAKKAUKSESSA

Annosten määrä 16

5,69
  • Tiedot

Rohkean makuinen kahvi muistuttaa vastapaahdetuista pavuista, johon on tuotu luonnetta maidon pehmeydellä. Kahviasiantuntijamme ovat taidolla sekoittaneet Etelä-Aasiassa kasvaneita Robusta papuja täysimaitoon vähentääkseen kitkeryyttä ja tuomaan pehmeyttä kuppiin, samalla suojellen kahvin luonnetta ja antaen paahdon aromien tulla esiin.

Tasapainoinen yhdistelmä vahvaa kahvia ja pehmeää maitoa samassa kapselissa. Maistuu parhaalta mukista tarjottuna (180 ml)
Vahvat puhtaat Robusta-kahvipavut ja täyteläinen maito muodostavat harmonisen ja tasapainoisen kupillisen, jossa on häivähdys karamellia, paahdettua viljaa ja pyöreä suutuntuma.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin suunniteltu hermeettisesti suljettu kapseli säilyttää kahvin tuoreuden ja takaa aromikkaan kupillisen joka kerta.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao, tee tai kylmä juoma?
Pakkaus sisältää 16 kapselia, jotka on tarkoitettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin ja joista valmistat 16 kupillista Cafe au Lait Intenso -kahvijuomaa.