Loading...
Loading...
 
Peru
CAJAMERAN ELOISA ALUE
Perun ylängön virkistävissä tuulissa Cajamarcan maakunnassa kasvaa poikkeuksellinen arabica-kahvilaji Minga-perinteiden mukaisesti. Cajamarcan alueen ainutlaatuisuus tarjoaa tälle voimakkaalle kahville puun, lakritsin ja hennon vaaleanpunaisen pippurin aromeita. Ota kulaus ja nauti sen miellyttävästä hapokkuudesta ja mustaherukan sävyistä.

KASVANUT
MINGA-PERINTEIDEN MUKAISESTI

Cajamarcan Minga-perinne perustuu auttamisen ja kunnioituksen filosofiaan. Luomukahvimme kasvatetaan tämän alueen sydämessä, joten voit maistaa sen luonteen jokaisessa kulauksessa, olipa kyseessä sitten aikainen aamu tai myöhäisempi kahvihetki ystäviesi kanssa.
hotpoint-2
hotpoint-1

POIKKEUKSELLISEN LAADUKAS KAHVI

Ainutlaatuiset ilmasto-olosuhteet ja kahvinviljelijöiden erityinen huolenpito mahdollistavat tämän poikkeuksellisen laadukkaan kahvin tuottamisen. Rehevä ilmasto, korkea sijainti ja hedelmällinen maaperä muodostavat ihanteellisen ympäristön tälle 100-prosenttisesti orgaaniselle arabicalle. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan näitä upeita kahvipapuja ja takaamme heille oikeudenmukaisen toimeentulon ilman, että maapallolle koituu haittaa.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back