Loading...
Loading...
 
Americano 30 KAPSELIA PAKKAUKSESSA
KAHVILOIDEN IKONI
Täyteläisen vaahdon lisäksi siinä on poikkeuksellisia aromeja, joissa on hienoja sitrushedelmien, bergamotin ja kirsikan sävyjä. Pitkä, täyteläisen makuinen, mutta ei liian rohkea Americano tuo yhden kahviloiden suosituimmista tilauksista suoraan kotiisi.
kuppi kahvia

VAIHTELUA AAMUIHISI!

Paranna aamurutiinejasi tällä klassikolla ‒ eikä entiseen ole enää paluuta. Irroittaudu hetkeksi rutiineistasi ja nauti Americanosta esimerkiksi aamulla paahtoleivän kanssa, tai milloin tahansa, kun haluat pitää tauon!
hotpoint-2
hotpoint-1

KOLME IKONISTA ARABICA-KAHVIA

Kun tavoitteenamme oli luoda täydellinen Americano, kiersimme Kolumbiassa, Brasiliassa ja Etiopiassa luodaksemme tämän erityisen aromaattisen ja vivahteikkaan kahvin. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta voimme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back