Loading...
Loading...
 
Grande 30 KAPSELIA PAKKAUKSESSA

TUOREELTAAN JAUHETTUA MAHTAVUUTTA

Tunne vastapaahdetun kahvin aromit hienon, silkkisen vaahdon läpi ja nauti sen täyteläisestä mausta, jonka miellyttävässä jälkimaussa on pehmeää viljaa ja punaisia viinirypäleitä muistuttavia hedelmäisiä sävyjä.

Grande

Tee aamurutiineistasi parempia

Aloita aamusi mahtipontisesti Grandella. Sen vastakeitetyt aromit täyttävät ihanasti huoneen ennen kuin otat ensimmäisen siemauksen tätä uskomattoman pehmeää ja maukasta isoa kahvia.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

MAHTAVALLA KUPILLA ON MAHTAVA ALKUPERÄ

Maista todellinen laatu Etelä-Amerikasta ja Itä-Afrikasta peräisin olevien arabica-papujen ensiluokkaisessa sekoituksessa. Grown Respectfully -ohjelma auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti - takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Ethiopia

Hedelmäinen | yrtti | Hedelmäinen

Etiopiassa on maailman suurin kahvikasvien geneettinen monimuotoisuus. Perinteisen kahvin tunnistaa mustasta ja kitkerästä mausta.

kahvipelto

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku.

kahvipelto

Brasilia

Erittäin matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, robusta- ja arabica-papujen tuotanto yllättää sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

GenioSPlusGenioSPlus

Suunniteltu luomaan paras vaahto

15 baarin enimmäispaineella
kahvikoneemme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä.

Back