Loading...
Loading...
 
ESPRESSO INTENSO
INTENSIIVISTÄ, JUURI NIIN KUIN SEN PITÄÄKIN OLLA
Olemme luoneet täydellisen intensiivisen lyhyen kahvin, jossa hennon kesäinen punaisten marjojen sysäys maistuu mausteisen lakritsan ja pähkinäisen aromin läpi. Nauti tästä täyteläisestä espressosta.
Espresso intenso

TÄYDELLINEN VAHVUUS

Kokeile, miltä intensiivisyyden ja voimakkaiden aromien täydellinen tasapaino maistuu. Nauti tätä virkistävää kahvisekoitusta aamulla saadaksesi voimaa päivääsi.
hotpoint-2
hotpoint-1

KAKSI ELOISAA ALKUPERÄÄ

Tämän espresson intensiivinen sielu on peräisin pääasiassa Kolumbialaisesta hedelmäisestä arabicasta ja täyteläisestä vietnamilaisesta robustasta. Kahvimaat maapallon vastakkaisilta puolilta kohtaavat hienosti. Grown Respectfully -ohjelma auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan sekä suojelemaan näitä upeita kahvipapuja aiheuttamatta haittaa ympäristö tai planeetalle.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back