Loading...
Loading...
 
Lungo Decaf
YHTÄ PEHMEÄ JA MAUKAS KUIN ALKUPERÄINENKIN
Nauti tästä täyteläisestä, keskipaahtoisesta ja pitkästä kahvista. Täyteläisessä maussa on tasapainoisesti hienovaraisia paahteisia sävyjä, kypsiä karhunvatukan vivahteita ja hento, silkkinen vaahto. Kaikki tämä ylpeästi kofeiinittomassa kahvissa.
kuppi kahvia

AINA TINKIMÄTTÖMÄSTI

Kofeiiniton. Mutta kunnon kahvin maku alusta loppuun. Kun kaipaat illallisen jälkeen pitkää italialaista klassikkokahvia, mutta ilman kofeiinia, Lungo Decaffeinated on täydellinen valinta.
hotpoint-1
hotpoint-2

VALMISTETTU PARHAISTA

Lungon valmistukseen käytetään vain hienoimpia kahvipapuja, ja sama pätee myös kofeiinittomaan Lungoon. Lähde makumatkalle Brasiliaan ja Kolumbiaan ja maista 100 % arabica-kahvia. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti ja takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea&pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

Back