Loading...
Loading...
 
Café Au Lait Decaffeinated
HERKULLISEN HARMONINEN KOFEIINITON KAHVI
Tutustu tämän kofeiinittoman robusta-kahvin harmoniseen yhdistelmään pehmeän maidon kanssa. Ihastu sen lempeästi paahdettuihin viljan ja hasselpähkinän sävyihin ja herkullisen paksuun vaahtoon.

TÄYDELLISEN PYÖREÄ

Olipa sitten myöhäinen ilta tai halusit vain kofeiinittoman kahvin, Café Au Lait Decaffeinated ilahduttaa sinua maitomaisella kahvin aromillaan ja silkinpehmeällä vaahdolla, kaikki yhdessä kätevässä kapselissa. Oletko valmis?
hotpoint-2
hotpoint-1

IHANTEELLINEN VALIKOIMA

Valikoidut robusta-pavut antavat pyöreän kahvin maun, joka sopii erinomaisesti Café Au Lait Decaffeinated -kahviin. Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaa heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back