Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato 30 KAPSELIA PAKKAUKSESSA
SUKELLA NAUTINTOON
Sukella runsaaseen vaahtoon ja löydä sen alta täyteläinen espresso ja herkullinen täysmaito. Hienovaraiset makeat sävyt ja täyteläinen maito täydentävät tämän klassikon pyöreitä rikkaita aromeja.
Latte Macchiato

MITÄ ENEMMÄN, SEN PAREMPI

Tämä on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat runsaudesta. Hemmottelua joka kerrokselta. Lisää ripaus jännitystä aamurutiineihisi tai iltapäivätaukoihisi tällä näyttävällä ja nautinnollisella kahvilla.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ENSILUOKKAISTEN PAPUJEN YHDISTELMÄ

Latte Macchiaton perustana on sekoitus puhdasta ensiluokkaista brasilialaista ja kolumbialaista arabicaa sekä voimakasta vietnamilaista robustaa. Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaa heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

kahvipelto

Brasilia

Erittäin matalahappoinen, makea&pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvipelto

Vietnam

Rohkea | Intensiivinen

Vietnam kuuluu kahvin kuninkaallisiin. Yli 90 % maan pavuista on robustaa, joka on erittäin kestävä lajike ja sisältää enemmän kofeiinia kuin arabica.

Back