Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato Caramel
KAHVI VAI JÄLKIRUOKA? MOLEMMAT!
Sinun ei tarvitse enää valita kahvin ja jälkiruoan välillä. Uppoudu kahvin runsaaseen vaahtoon ja löydä sen alta täyteläisen espresson sekä herkullisen täysmaidon makeat karamellin sävyt.
Caramel Latte Macchiato

HETKI
SILKKAA YLELLISYYTTÄ

Seuraavan kerran kun hemmottelet itseäsi, tee hetkestä parempi ja vaahtoavampi kuin koskaan. Nauti tästä täyteläisestä ja upean maukkaasta lattesta aina kun haluat ottaa hetken aikaa itsellesi sekä nauttia elämästä.
hotpoint-2
hotpoint-1

ENSILUOKKAISTA KAHVIA

Caramel Latte Macchiaton perustana on sekoitus puhdasta ensiluokkaista brasilialaista ja kolumbialaista arabicaa sekä voimakasta vietnamilaista robustaa. Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaa heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back