Loading...
Loading...
Back

TUTUSTU

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S

Genio S Basic

Kahvikone

Genio S Basic

Automaattinen | Valkoinen | 220V

Lempikahvisi valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Genio S:n avulla voit säätää kahvisi pituutta, ja vain yhdellä napin painalluksella nauttia herkullisesta valikoimasta kahvilalaatuisia juomia. Sen linjakas muotoilu sopii jokaiseen keittiöön.

KAHVISI MUKAUTTAMINEN
ON LASTENLEIKKIÄ

Intuitiivisen LED-renkaan ja XL-toiminnon ansiosta voit helposti mukauttaa juoman koon mieltymystesi mukaan. Niin helppoa, että se onnistuu kaikilta.

HELPPO MUKAUTTAMINEN

Tutustu tämän erittäin pienikokoisen kahvinkoneen kaikkiin olennaisiin ominaisuuksiin.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 MIN ECO MODE

Genio S:ssä on Eco Mode -toiminto, joka sammuttaa koneen automaattisesti minuutin käyttämättömyyden jälkeen energian säästämiseksi (A+ energialuokitus).

KALKINPOISTOILMOITUS

Sisäänrakennetun automaattisen ilmoituksen ansiosta tiedät aina milloin on kalkinpoiston aika. Pidä keitin uudenveroisena ja aloita kalkinpoisto, kun on/off-painike muuttuu oranssiksi.

EI SOTKUA, EI VAIVAA

Elämä vaatii paljon työtä, mutta kahvin valmistamisen tulisi olla helppoa. Genio S -kahvinkoneessa kahvinpurut pysyvät kapselissa eikä kahvinkeitosta aiheudu sotkua.

KORKEAPAINEJÄRJESTELMÄ

Jopa 15 baarin korkeapainejärjestelmämme uuttaa kaikki aromit ja antaa kahvillesi paksun samettisen vaahdon.

KUUMANA VAI KYLMÄNÄ? KUMPIKIN

Genio S:llä voit valmistaa kaikki suosikkikahvisi, kaakaot ja teet mukaan lukien jääkylmät cappuccinot, jääteet sekä uudet Cold Brew -kahvimme. Nauti eri vaihtoehdoista.

PLAY, SELECT & GO XL

Laita valitsemasi kapseli sisään, valitse juomasi koko intuitiivisella led-renkaalla ja paina painiketta kahvisi valmistamiseksi. Pidätkö isosta kahvista? XL-toiminnon ansiosta voit valmistaa itsellesi erityisen ison aamukahvin (jopa 300 ml) yhdellä napin painalluksella.

Hot & Cold Versatile

Mini Me -kapselikone on niin monipuolinen, että voit valmistaa myös kylmiä juomia helposti.

Automaattinen

Kompakti ja automaattinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me -kapselikoneen moderni muotoilu sopii ainutlaatuiseen tyyliisi. Saatavana neljässä värissä, Mini Me -mitat: 16 cm (leveys) x 31 cm (korkeus) x 24 cm (syvyys).

ECO-MODE

Kätevä eco-mode-toiminto sammuttaa NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 -kahvikoneen automaattisesti viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen, mikä antaa kahvikoneelle A-energialuokituksen.

Korkeapainejärjestelmä

Valmista ammattilaatuista kahvia paksulla samettisella vaahdolla kahvikoneen korkeapainejärjestelmän ansiosta (jopa 15 baaria).

VALMISTA KAHVIA 
HELPPO HOMMA

Genio S on suunniteltu sopimaan jokaiseen tyyliin ja budjettiin. Sen ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät aamuistasi helpompia ‒ sekä nautinnollisempia. 

Paino

2,0 kg

Korkeus

27,3 cm

Koneen toimittaja

Delonghi®

Watit

1500 W

Vesisäiliö

0,8 litraa

Mennäänpä teknisiin asioihin

Tutustu kahvikoneesi jokaiseen yksityiskohtaan

Haluan lisätietoja tästä kahvikoneesta

Pituus

12,1 cm

Syvyys

27,6 cm

Annoksen säätö

Vipu

Jännite

220 V

Koneen takuu

2 vuotta