You have reached the website

Takaisin Kestävä kehitys -osioon

JÄRJESTELMÄMME OPTIMOINTI

Olemme hyödyntäneet asiantuntemustamme varmistaaksemme, että voit nauttia mitä maukkainta kahvia juuri sopivalla määrällä kahvia kapselia
kohden koneen käyttäessä mahdollisimman vähän energiaa. Keskitymme kapselien suunnitteluun löytääksemme ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kahvisi laadusta tinkimättä.

HAASTEET

Koneidemme valmistuksesta aiheutuva suurin ympäristöhaitta on juoman valmistuksen aikana aiheutuvat kasvihuonepäästöt. Laitteen normaali käyttö muodostaa 21 % kasvihuonepäästöistämme (29 % uusiuttumattomia energianlähteitä ja 22 % käytetystä vedestä). Sveitsissä kotitalouslaitteiden energiatehokkuus luokitellaan seitsenportaisella asteikolla (A-G). Käytämme tätä arviointijärjestelmää suorituskykymme arvioimiseksi, koska erillistä eurooppalaista luokittelujärjestelmää ei ole saatavilla.    
 
 

TAVOITTEEMME

  • Energiatehokkuuden maksimointi tinkimättä juoman laadusta tai lämpötilasta.

  • Jokainen uusi kone on energiansäästössä luokkansa paras. 

 

TOIMINTAMME

  • Vuonna 2006 julkaisimme eco-mode 20 -toiminnon, joka sammuttaa laitteen automaattisesti 20 minuutin käytön jälkeen.

  • Vuonna 2010 esittelimme eco-mode 5 -toiminnon, joka mahdollistaa koneen automaattisen sammumisen jopa nopeammin.    

Asiantuntemus-sivuille

 

MITÄ OLEMME SAAVUTTANEET

  • Säästimme 45 % kokonaisenergiankulutuksesta eco-mode 20 -toiminnon ja 60 % eco-mode 5 -toiminnon ansiosta. 

  • Vuodesta 2006 lähtien tehtyjen parannusten ansiosta kaikki nykyiset koneemme ovat saaneet A-energialuokkamerkinnän (sveitsiläinen energiatehokkuuden luokittelu).  

HAASTEET

Kapselit ovat tuotteemme tärkeimmät elementit. Tutkimuksen ja kehityksen kautta haluamme varmistaa, että saat parhaan mahdollisemman juoman jokaisella kerralla. 

TAVOITTEEMME

Suunnitella ja luoda kapseleita optimoimalla makua ja säilyvyyttä.

 

TOIMINTAMME

    • NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapseleiden muotoilu on monen vuoden tutkimuksen ja kehityksen tulos. Kapselit on valmistettu erittäin korkealaatuisesta muovista, joka mahdollistaa erittäin korkean mekaanisen kestävyyden aina koneen 15 baarin uuttopaineeseen saakka. Järjestelmä mahdollistaa kapselin sisäisen paineen mukautumisen jokaisen tuotteen valmistukseen sen varmistamiseksi, että saat aina ensiluokkaisia juomia jääteestä espressoon. Tämän vuoksi NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapseli on “Smart Capsule”. 
    • Sen patentoitu muotoilu estää valon ja hapen pääsyn kapseliin, jotta voit nauttia tuoreemmasta mausta ja aromeista pidempään.

Asiantuntemus-sivuille

 
 

MITÄ OLEMME SAAVUTTANEET

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapseli on suunniteltu valmistamaan useita erilaisia laadukkaita juomia, joiden sisällön optimaalinen säilyvyys on jopa 12 kuukautta.