You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2 automaattinen kahvikone musta valmistaja De'Longhi®

15 baarin paine ensiluokkaisten juomien valmistukseen. Hienostunut muotoilu. Kaikkien valikoimamme juomien valmistukseen. Automaattinen valmistus (= Play & Select -toiminto). Automaattinen virrankatkaisu.

Loppunut varastosta
139,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2 automaattinen kahvikone musta valmistaja De'Longhi®: lta, laadukkaita Automaattinen, erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2 -kapselikahvikone on suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöösi. Genio 2:sta on saatavilla viisi värivaihtoehtoa, ja sen mitat ovat vain 17 cm (L) x 30 cm (K) x 26 cm (S).
Käsikäyttö Liu'uta kapseli paikoilleen ja valmista täydellinen kahvi sormen hipaisulla. Kahvikone lopettaa valmistuksen juuri oikealla hetkellä.
15 bars max Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermetically sealed Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
High quality Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.
Hot & Cold Kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.
5 minute eco mode Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikoneesta 5 minuutin kuluttua, joten koneen energialuokitus on A.
2 years guarantee Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.
Laitevalmistaja DeLonghi
Machine Label for Manuals Page Eclipse
Vesisäiliön tilavuus 1.0 l
Roskasäiliö kapseleille Kyllä
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Kyllä
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Ei
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2.7 kg
Koneen teho 1500 W
Jännite 230 V, 50 Hz
Laitetakuu 2 vuotta