You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S automaattinen, valkoinen kapselikahvikone De'Longhi®

Automaattinen kapselikahvikone Genio S valkoisena yhdistää kompaktin ja tyylikkään designin helppokäyttöisyyden kanssa. Haluamasi juoma valmistuu hetkessä ja XL-toiminnon ansiosta tarvittaessa myös isomman kokoisena.

Loppunut varastosta
99,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot
Automaattinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S kapselikahvikoneemme on ennenkaikkea monipuolinen. Moderni, tyylikäs ja kompakti design ovat nähtävissä heti ensisilmäyksellä. Kapselikahvikone, jonka 0,8 litran vesitankki on helppo täyttää ja puhdistaa näyttää varmasti tyylikkäältä kodissasi!

Kauniin pinnan alta löytyy todellinen tehopakkaus. Kuuma-/kylmätoiminnon sekä automaattisen annostelun ansiosta nautit kahvisi juuri haluamallasi tavalla. XL-toiminto ja säädettävä tippa-alusta mahdollistavat haluamasi kokoisten kuppien käytön. Kaikki toiminnot NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S automaattisessa ja valkoisessa kapselikahvikoneessa ovat säädettävissä LED-ympyränmallisen säätimen avulla. Täydellisen kahvin maun ylläpitämiseksi säännöllinen kalkinpoisto on suositeltavaa. Laite muistuttaa sinua tästä automaattisesti kalkinpoiston merkkivalolla.
XL function

Tekeekö mielesi enemmän? XL-toiminnon avulla valmistat suuremmat kahvikupilliset helposti.

Compact

Erittäin tyylikäs ja pienikokoinen: Genio S mahtuu pienempäänkin tilaan kokonsa ja kompaktin 0,8 litraisen vesitankkinsa ansiosta. Vesitankki on myös helppo täyttää ja puhdistaa!

15 bars max

Jopa 15 barin pumppupaineen ansiosta valmistat Genio S -mallilla täydellisen kahvin täyteläisellä ja sametinpehmeällä cremalla.

Hermetically sealed

Aromit erinomaisesti säilyttävät kapselit takaavat korkean laadun ja säilyttää kahvin tuoreuden, jotta sinä voit nauttia täyteläisestä ja aromaattisesta kahvista.

High quality

Valitse yli neljästäkymmenestä korkealaatuisesta ja maistuvasta vaihtoehdosta. Valikoimaamme kuuluu intensiivisiä espressoja, kermaisia ja herkullisia cappuccinoja, aromaattisia mustia kahveja, kaakaota, teetä ja paljon muuta.

Hot & Cold

Monipuolisella Genio S-kapselikahvikoneella valmistat niin kuumat kuin kylmätkin juomat.

5 minute eco mode

Automaattisen ja integroidun sammutuskytkimen ansiosta, kahvikone kuuluu A-energialuokkaan.

2 years guarantee

Kahden vuoden takuu - voit olla huoletta laitteen kestävyydestä.

Descaling Alert

Kalkinpoiston merkkivalo NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S -kapselikahvikoneessasi syttyy, kun puhdistusta tarvitaan.

Information

Laitevalmistaja DE'LONGHI®
Machine Label for Manuals Page Genio S
Vesisäiliön tilavuus 0.8 l
Roskasäiliö kapseleille Ei
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Ei
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2 kg
Koneen teho 1500 W
Jännite 230 V, 50 Hz
Laitetakuu 2 vuotta