You have reached the website

Takaisin Kestävä kehitys -osioon

ASIANTUNTEMUS

Olemme koonneet saatavillesi joitakin yritysraportteja tarjotaksemme
lisätietoa siitä, miten toimimme tehdäksemme kahvistamme
vastuullisempaa ja mitä teemme parantaaksemme
ympäristöystävällisyyttämme. Lisäksi voit lukea lisää yhteistyökumppaneistamme. 

 

LINKIT

NESTLÉ ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM (NEMS)

Nestlé Environmental Management System (NEMS) on täysin kansainvälisen ISO 14001:2004-standardin mukainen ja se on otettu käyttöön koko yhtiössä vuonna 1995. Järjestelmä auttaa meitä saavuttamaan parempia ympäristönsuojelullisia tuloksia noudattamalla ympäristölainsäädäntöä ja Nestlén kestävän kehityksen periaatteita. 

NESTLÉ RESPONSIBLE SOURCING

Nestlén vastuullinen hankinta tähtää sen varmistamiseksi, että myyjät työskentelevät samojen periaatteiden ja arvojen mukaisesti kuin mekin. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajat voivat luottaa tapaan, jolla raaka-aineemme ja materiaalimme on hankittu ennen valmistuksen aloittamista.

4C (4c-coffeeassociation.org)

The common Code for the Coffee Community Association (4C) on kansainvälinen yhteisö, jonka tavoitteena on tukea sosiaalisesti vastuullisten käytäntöjen toteutumista jäsentensä keskuudessa. 4C-järjestö tarjoaa asiantuntemusta, työkaluja ja tukea jäsentensä sitouttamiseksi vastuulliseen viljelyyn, sisältäen tukipalveluja ja riippumattoman varmennusprosessin. 

RAINFOREST ALLIANCE (rainforest-alliance.org)

Rainforest Alliance on kansainvälinen voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, joka työskentelee biologisen monimuotoisuuden ja kestävämmän toimeentulon varmistamiseksi muuttamalla maankäytön ja liiketoiminnan käytäntöjä sekä kuluttajakäyttäytymistä.

NESCAFÉ PLAN (nescafe.com/sustainability_en_com.axcms)

Uskomme Nestléllä, että menestyäksemme pitkällä tähtäimellä meidän täytyy luoda lisärvoa osakkaillemme ja koko yhteisöllemme. NESCAFÉ® Plan on lupauksemme sitoutua Creating Shared Value (CSV) -periaatteeseen. CSV-periaatteen avulla haluamme varmistaa, että noudatamme laillisia sopimuksia ja Nestlén yhtiöperiaatteita, mutta myös kestävän kehityksen toteutumista toiminnassamme, brändissamme ja tuotteissamme. 

INTERNATIONAL COFFEE ORGANIZATION (ICO) (www.ico.org)

Kansainvälinen kahvijärjestö (ICO) on kahvin pääasiallinen hallitustenvälinen järjestö, joka tuo yhteen viennin ja tuonnin asiantuntijat maailman kahvintuotannon haasteisiin vastaamiseksi kansainvälisen yhteistyön avulla.   

WEEE (ec.europa.eu/environment/waste/weee)

Eurooppalainen Sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi (WEEE-direktiivi) tuli voimaan kaikissa EU-maissa vuonna 2006 ja se keskittyy tuottajan vastuuseen asettaen elektroniikkalaitteen keräämiselle ja käsittelylle pakollisen maksun hävitettäväksi joutuvan elektroniikkaromun määrän vähentämiseksi.