You have reached the website

Takaisin Kestävä kehitys -osioon

KOHOKOHTIA

Tavoitteenamme on parantaa vastuullisuutta kahvintuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Täältä voit lukea lisää mitatuista parannuksistamme vuodesta 2006 alkaen. Saat tietää lisää myös uudesta Saksan kapselitehtaastamme.    

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -elinkaariarviointi

Elinkaariarviointi on kansainvälisesti tunnustettu menetelmä, jonka avulla voimme arvioida tuotteen koko elinkaaren aikana syntyviä ympäristövaikutuksia aina raaka-aineista tuotteen hävittämiseen sen elinkaaren loppuvaiheessa. Sen avulla voimme myös tunnistaa kehitettäviä osa-alueita. Lue lisää pyrkimyksistämme vastuullisempaan toimintaan kahvintuotantoketjun jokaisessa vaiheessa sekä saavutetuista tuloksista.

Suoritamme säännöllisesti NESCAFÉ® Dolce Gusto® -järjestelmän elinkaariarvioinnin käyttäen perustana yhden kahvikupin valmistamista kahdesti päivässä. Elinkaariarviointi auttaa meitä arvioimaan jokaisen prosessin vaiheen ympäristövaikutuksen ja tunnistamaan kehitettäviä osa-alueita. Saksan markkinoilla suoritettu elinkaariarviointi näyttää prosessimme jokaisen vaiheen kasvihuonepäästöt. 

 

Lisäksi elinkaariarvio näyttää, että Melody-kahvikonesarjamme ympäristöystävällisyys on lisääntynyt merkittävästi (120 ml:n kuppia kohden, verrattuna vuonna 2006 lanseerattuun ensimmäiseen malliin) kiitos uuden eco-mode -toiminnon.    

 

Schwerinin NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tehdas

Saksa on Nestlén neljänneksi suurin markkina-alue ja NESCAFÉ® Dolce Guston® myynnin suurin markkina-alue. Paikallisen tuotannon parantamiseksi päätimme avata uuden kapselitehtaan Saksaan. Projekti on yrityksen kaikkien aikojen suurin investointi Saksassa ja yksi suurimmista Euroopassa 220 miljoonan euron budjetilla.

Schwerinissä (100 km päässä Hampurista, yhdestä Euroopan tärkeimmistä kahvintuontisatamista) sijaitseva tehdas on NESCAFÉ® Dolce Guston® kolmas tehdas Iso-Britannian Tutburyn ja Espanjan Gironan tehtaiden lisäksi. Sen 12 uutta tuotantolinjaa ovat olleet toiminnassa vuodesta 2014 lähtien, tuottaen noin kaksi miljardia kapselia vuosittain Saksan, Skandinavian ja Itä-Euroopan markkinoille.

Schwerinin-tehdas tavoittelee Gold LEED -sertifikaattia, joka on linjassa jatkuvan pyrkimyksemme kanssa kohti maailmanlaajuisesti ympäristöystävällisempää rakentamista. Tehtaan oletetaan luovan 450 uutta työpaikkaa keskipitkällä aikavälillä, joka edistää merkittävästi paikallista työllisyyttä.