You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS manuaalinen kahvikone valkoinen valmistaja Delonghi®

Erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kapselikahvikone. Pienen ympäristöjalanjäljen ja modernin tyylinsä lisäksi suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöön kuin keittiöön. Se on saatavilla kolmessa eri värissä.


Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema. Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromaattisen kupillisen joka kerta.


Liu'uta kapseli koneeseen, määritä juoman koko hipaisulla ja valmista täydellinen juoma! Valittavanasi on yli 30 erilaista kahvia - espressosta, lungosta, cappuccinosta, latte macchiatosta aina kaakaohon, teehen ja kylmiin juomiin saakka.

Loppunut varastosta
69,00
  • Tiedot
  • Käyttöopas
  • Tekniset tiedot

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS manuaalinen kahvikone valkoinen valmistaja Delonghi®: lta, laadukkaita Erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kapselikahvikone. Pienen ympäristöjalanjäljen ja modernin tyylinsä lisäksi suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöön kuin keittiöön. Piccolo on kooltaan vain 14cm (L) x 28cm (K) x 27cm (S). Saatavilla kolmessa eri värissä.
Käsikäyttö Liu'uta kapseli paikoilleen ja käännä vipua kevyesti, niin saat valmistettua täydellisen juoman.
15 bars max Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermetically sealed Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
High quality Yli 30 ensiluokkaista kahvia. Valikoimassa ovat vahva espresso ja runsas grande sekä vaahtoava cappuccino, kuumat kaakaot, teet ja monet muut juomat.
Hot & Cold Piccolo XS -kapselikahvikoneella on helppo valmistaa myös kylmiä juomia.
1 minute eco mode Kätevä virransäästötoiminto katkaisee automaattisesti virran NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS -kahvikoneesta 1 minuutin kuluttua juoman valmistumisesta, joten koneen energialuokitus on A.
2 years guarantee Kahden vuoden tuotetakuu tarjoaa mielenrauhaa.
Laitevalmistaja Delonghi
Vesisäiliön tilavuus 0.8 l
Roskasäiliö kapseleille Ei
Kapseliteline Ei
Kromivipu Ei
Teräsritilä Ei
LCD-näyttö Ei
Mekaaninen vipu Kyllä
Scroll Wheel Ei
Koneen paino ~2 kg
Koneen teho 1340-1600 W
Jännite 220-240 V, 50/60 Hz
Laitetakuu 2 vuotta