Loading...
Loading...

NESCAFÉ®
Dolce Gusto®:n tyyliin

Laadukasta kahvia kotona yhdellä napin painalluksella. NESCAFE® Dolce Gusto® tarjoaa monipuolisen kahvilatasoisen valikoiman ja vapauden muokata jokainen juoma juuri oman makusi mukaan.

KorkeapainejärjestelmäKorkeapainejärjestelmän edut

Ainutlaatuinen, jopa 15 baarin korkeapainejärjestelmämme uuttaa kaikki aromit ja antaa kahvillesi paksun samettisen vaahdon.

Kuumana tai kylmänäKuumana vai kylmänä? Kumpikin.

Valmista kuumia kahvilatyylisiä kahvi-, kaakao- ja teejuomia tai jäisiä cappuccinoja, jääteetä ja uutta Cold Brew -kahviamme.

TuoreusEi sotkua, ei vaivaa

Elämä vaatii paljon työtä, mutta kahvin valmistamisen tulisi olla helppoa. NESCAFE® Dolce Gusto® pitää kahvinpurut kapselissaan, joten kahvinkeittotilasi ei sotkeudu.

Eco mode-energiansäästötoiminto

Jokaisessa kahvikoneessa on Eco-Mode-toiminto, joka sammuttaa koneen automaattisesti muutaman minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Modernin kahvilan valikoima kotonasi

Yli 30 vaihtoehdon valikoimasta löydät kaikki suosikkikahvisi tai voit maistella uusia makuja.

Haluatko vaikuttaa enemmän kahvinvalmistukseesi?

Halusitpa sitten valmistaa kahvisi helposti yhdellä napinpainalluksella tai valmistaa sen täysin omakätisesti, sinulle löytyy sopiva kahvikone.

kuumana vai kylmänäkuumana vai kylmänä
Mennäänpä teknisiin asioihinMennäänpä teknisiin asioihin
asetusasetus

Automaattinen

Nauti juomasi tarkalla intensiivisyyden tasolla. Noudata kapseleissa yksityiskohtaisesti kuvattuja asiantuntijoidemme ohjeita. Valitse vain voimakkuus ja kone hoitaa loput.

kirjoittaa meillekirjoittaa meille

Manuaalinen

Aivan kuten automaattikoneiden, myös käsikäyttöisten koneidemme avulla voit nauttia kahvisi juuri niin kuin itse haluat. Säädä veden määrää helposti vipua kääntämällä.

Parasta laatua? Laatu.

Nyt pääsemme todella hyvien asioiden pariin. Jokaisen valmistamasi kahvin perustana on maailman parhaat pavut. Koska kun on kyse mausta ja aromista, vain parhaat pavut kelpaavat.

kahvipapukahvipapu

Vastuullisesti tuotettu

Kaikki alkuperältään maailmanluokkaiset pavut tuotetaan vastuullisesti ennen kuin ne sekoitetaan, paahdetaan ja jauhetaan huolellisesti.

Tarkasti tiivistetty kapseliTarkasti tiivistetty kapseli

Tarkasti tiivistetty kapseli

Patentoitu kapseli säilyttää alkuperäisen raikkauden ja aromit, mikä takaa täydellisen kahvinautinnon.

asetusasetus

Siemaillaan hitaasti

Suora veden virtaus kapselista kuppiin takaa sen, että jokainen juoma on hämmästyttävän tuoreen makuinen ilman edellisistä juomista jäävää makua.

Laatua alusta alkaen. Tutustu vaihe vaiheelta kahvin matkaan pavusta kuppiisi.

kestävä kahvikestävä kahvi

Kestävä kehitys jokaisessa vaiheessa

 

Sinulla on todennäköisesti omat tapasi huolehtia planeetasta. Niin meilläkin. Loimme Nescafé Plan -ohjelman varmistaaksemme kahvimme kestävän kehityksen mukaisen viljelyn, tuotannon ja kulutuksen. Lue lisää siitä, mitä olemme tehneet, mitä tapahtuu parhaillaan ja mitä on luvassa seuraavaksi.

Lisätietoa
tarjoustarjous

10 % ALENNUS

ODOTTAA SINUA

Rekisteröidy nyt ja saat maistuvan tervetuliaistarjouksen.