You have reached the website

KAHVIKONEIDEN TAKUU

DELONGHI NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® -KAHVIKONEIDEN TAKUU

Tämä takuu koskee kaikkia DeLonghi ja Dolce Gusto -merkkisiä tuotteita (molemmat merkit tulee olla näkyvillä laitteessa). Takuu ei ole siirrettävissä.

Mitä takuu kattaa?
Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Vastuumme tämän takuun puitteissa on rajoitettu korjauttamaan minkä tahansa muun kuin kuljetuksessa vahingoittuneen osan tehtaallamme tai valtuutetussa huoltoliikkeessä.  Jos tuote vaihdetaan tai palautetaan, palautuksen postimaksu tulee olla maksettu ja sen mukana tulee toimittaa ostokuitti. Korjattu tai uusi malli palautetaan yhtiön kustannuksella.
Takuuta sovelletaan vain, jos laitetta käytetään käyttöohjeensa mukaisesti ja vaihtovirtapiirissä.  

Kuinka kauan takuu on voimassa?
Tämä takuu on voimassa kaksi vuotta (2) kuitissa olevasta ostopäivästä lähtien ja myönnetään vain alkuperäiselle tuotteen ostajalle. 

Mikä ei kuulu takuun piiriin?
Takuu ei kata muun kuin oman tehtaamme tai valtuutetun huoltoliikeen korjauksen aiheuttamia vikoja tai vahinkoja, eikä sitä voida soveltaa vääranlaisesta käytöstä, huolimattomuudesta tai onnettomuudesta johtuviin vahinkoihin.  

Takuu ei kata myöskään tämän tuotteen käytöstä johtuvia välillisiä ja satunnaisia vahinkoja tai sopimusrikkomuksen vuoksi aiheutuneita vahinkoja.
Takuu ei kata laitteita, jotka eivät toimi kunnolla, koska niitä ei ole puhdistettu kalkista tehtaan ohjeiden mukaisesti.

Miten saat palvelua?
Jos laite tarvitsee korjausta tai sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä soittamalla kuluttajapalveluumme numeroon 0800 0 6161 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com.

Edellä mainittu takuu korvaa kaikki muut takuut ja vastuut. Kaikki oletetut takuut rajoittuvat edellä mainittuun takuuaikaan. DeLonghi / Dolce Gusto ei salli muun henkilön tai yrityksen ottavan vastuuta liittyen laitteidensa myyntiin tai käyttöön.
Tämä takuu antaa sinulle tiettyjä laillisia oikeuksia, ja sinulla voi olla myös muita oikeuksia, jotka vaihtelevat maittain.