Loading...
Loading...
 
Cold Brew
PEHMEÄ & VIRKISTÄVÄ
Kahvikoneesi ainutlaatuisen kylmäuuttotoiminnon ansiosta takaamme sinulle tasaisen ja jääkylmän kupin. Nauti virkistävästä kahvista, jonka makua pyöristävät paahdetun sikurin karamelliset vivahteet. Ei koskaan kitkerää, vaan ainostaan parempaa.
colbrew

TRENDIKÄS JA HELPPO

Kun ulkona on liian kuuma höyryävän juoman nauttimiseen, valitset mieluummin kylmän kupin kahvia aamun tai iltapäivän piristykseksi. Nescafé Dolce Gusto Cold Brew -kahvin ansiosta sinun ei tarvitse olla barista saadaksesi haluamasi lopputuloksen. Helppoa, pehmeää ja trendikästä, eikö olekin mahtava uusi tapa nauttia kahvista?
hotpoint-2
hotpoint-1

LAATUA BRASILIASTA

Täydellinen kylmäuutettu kahvi vaatii täydelliset kahvipavut, minkä vuoksi olemme valinneet täyteläisen ja hedelmäisen arabican. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme maanviljelijöitä ja heidän yhteisöjään parantamaan terveyttään ja toimeentulonsa laatua sekä lisäämään satojensa tuottavuutta ilman, että planeetalle koituu haittaa.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back