Loading...
Loading...
 
Ristretto Barista
BARISTATYYLINEN LUOMUS
Tässä ammattitaidolla valmistetussa kahvissa voit maistaa raikkaan hapokkuuden ja sitrushedelmän hienostuneen vivahteen. Saat baristatasoisen tuotoksen vain yhdellä napin painalluksella.
Espresso Barista

BARISTAN TAPAAN

Mikään ei ole rohkeampaa kuin makusi vaatii. Ole uskollinen itsellesi ja nauti ainutlaatuisen voimakkaasta sekä asiantuntevasti valmistetusta espressosta, joka korostaa omaperäisyyttäsi. Täydellinen valinta, kun teet töitä kotoa käsin tai milloin tahansa, kun kahvinhimo iskee.
hotpoint-2
hotpoint-1

MAASTORETKI

Lähde matkalle baristamme kanssa sekä tutustu huippulaadukkaaseen Etiopiasta ja Brasiliasta tulevaan arabica-kahviimme, jota täydennetään täyteläisellä vietnamilaisella robustalla - lopputuloksena on todellakin ainutlaatuinen kahvielämys. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta voimme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan sekä suojelemaan upeita kahvipapuja aiheuttamatta haittaa ympäristölle tai planeetalle.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back