Loading...
Loading...
Hienostunut jälkimaku
Valmista itsellesi kupillinen voimakasrunkoista kahvia, jossa on rohkeita aromeja ja vaikuttava maku. Anna täyteläisen tumman paahdon hämmästyttää sinut ja mustaherukan ja toffeen vivahteiden kiihottaa makunystyröitäsi. Zoégas Mollibergs Blandningin pitkä jälkimaku tekee kahvihetkestäsi todella unohtumattoman.
kuppi kahvia

KLASSINEN

Erityiskahvi erityisellä tarinalla. Zoégas Mollibergs Blandning perustuu historialliseen sekoitukseen, joka valmistettiin Helsingborgissa sijaitsevalle Mollbergs-hotellille vuonna 1903. Tämä ainutlaatuinen sekoitus on kestänyt aikaa, ja nyt myös sinä voit nauttia sen täyteläisen tummasta aromista kotonasi päivin ja öin. ​
hotpoint-2
hotpoint-1

100-prosenttisesti ensiluokkaisia arabica-papuja

Nämä ensiluokkaiset 100-prosenttiset arabica-pavut tarjoavat upeita aromeja ja pitkän jälkimaun. Olemme löytäneet tasapainon sekoittamalla Keniasta peräisin olevia korkealuokkaisia papuja Latinalaisesta Amerikasta peräisin oleviin papuihin. Tuemme kestävän kehityksen mukaista kahvia nyt ja tulevaisuudessa. Grown Respectfully -ohjelma auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan sekä suojelemaan näitä upeita kahvipapuja aiheuttamatta haittaa planeetalle.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back