Loading...
Loading...
 
Zoégas Morgonstund
Voimakkaan intensiivinen ja hedelmäinen maku
Kun maistat Zoégas Morgonstund -kahvin huulillasi, ymmärrät, että se on tehty aamujasi varten. Koe mustan kahvin täyteläinen hedelmäisyys. Kahvin tumma paahto on täynnä voimakkaita aromeja, jotka antavat uuden merkityksen "intensiiviselle kahvihetkelle".
suuri kuppi kahvia

Päiväsi alkaa ensimmäisestä siemauksesta

Kun sinun on aloitettava päiväsi mahdollisimman tehokkaasti, luota Zoégas Morgonstundin voimaan. Tämän erityisen kupin tummuus ja rohkeat aromit antavat sinun nauttia kahvihetkestäsi ja tankata voimia seuraavaa varten.
hotpoint-2
hotpoint-1

Puhdasta arabicaa ensiluokkaisesta alkuperästä 

Lähdimme Etelä-Amerikkaan etsimään parhaita papuja tämän ainutlaatuisen kahvin valmistamiseen. Zoégas Morgonstund tarjoaa 100-prosenttisen ensiluokkaisen arabican ansiosta hedelmäisiä sävyjä ja pehmeyttä. Tuemme kestävän kehityksen mukaista kahvia nyt ja tulevaisuudessa. Grown Respectfully -ohjelma auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan sekä suojelemaan näitä upeita kahvipapuja aiheuttamatta haittaa planeetalle.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back