Loading...
Loading...
 
Grande Intenso
Täyteläinen, voimakas maku
Tee aamuistasi parempia Grande Intenso -kahvilla, joka on pitkä ja intensiivinen kahvi, jossa on paahteisen kahvin aromi, kiiltotuomea muistuttavia hedelmäisiä sävyjä, täyteläinen runko ja hento vaahto.
Grande Intenso

Potkua aamuihisi

Herää kunnolla päivääsi! Grande Intenso sopii täydellisesti niille, jotka kaipaavat lisäannoksen energiaa ja haluavat nauttia ison kupin täyteläistä kahvia.
hotpoint-2
hotpoint-1

SYNTYNYT INTENSIIVISEKSI

Miten perinteisen Granden tasapaino saavutetaan, mutta voimakkaammalla intensiivisyydellä? Kaikki alkaa alkulähteiltä. Maista 100 % etelä-amerikkalaisten arabica-papujen puhdas voimakkuus. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti ja takaamme heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back