Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
HIEMAN PIRISTYSTÄ ARKEEN?
Jos pidät voimakkaista mauista, olet oikeassa paikassa. Tämä voimakas paahto tarjoaa sinulle räjähtävän makuelämyksen. Tällä syvän intensiivisellä kahvilla on voimakas runko, jonka jälkimaku sisältää mausteisia voimakkaan pippurisia sävyjä.
Ristretto Ardenza

ROHKEILLE

Rohkeat asiat vetävät sinua puoleensa, minkä vuoksi Ristretto Ardenza on täydellinen valinta sinulle. Nauti tästä yllättävästä sekoituksesta aamulla tai lounaan jälkeen.
hotpoint-2
hotpoint-1

KOLMEN ALKUPERÄN VOIMA

Ristretto Ardenzan voimakkuuden lisäämiseksi olemme täydentäneet kahta Etiopiasta ja Kolumbiasta peräisin olevaa maailmanluokan arabicaa täyteläisellä vietnamilaisella robustalla, jotta makumatkasi olisi mahdollisimman elämysrikas. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan ja suojelemaan näitä upeita kahvipapuja ja takaamme heille oikeudenmukaisen toimeentulon ilman, että maapallolle koituu haittaa.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back