Loading...
Loading...
 
Zoégas Cappuccino
Maista pehmeää intensiivisyyttä 
Uppoudu pehmeään maitovaahtoon, joka leijuu rohkean ja samettisen espresson päällä. Nauti Zoégas Cappuccinon täyteläisestä voimasta. Tämä iso kupillinen aromaattista pimeyttä ansaitsee tulla nautituksi hitaasti.
Cappuccino

Rohkea autuuden hetki

Jos rakastat cappuccinoa mutta kaipaat lisäboostia päivääsi, Zoégas Cappuccino sopii sinulle täydellisesti. Tässä isossa kahvikupillisessa on rohkeita ja voimakkaita aromeja, jotka tekevät kahvihetkestäsi entistäkin ihanamman.
hotpoint-2
hotpoint-1

Vahva kolmen maanosan sekoitus

Kahviasiantuntijamme ovat yhdistäneet korkealaatuisia kahvipapuja Etelä-Amerikasta, Afrikasta ja Kaakkois-Aasiasta luodakseen tämän voimakkaan espressosekoituksen. Tuemme kestävän kehityksen mukaista kahvia nyt ja tulevaisuudessa. Grown Respectfully -ohjelma auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan sekä suojelemaan näitä upeita kahvipapuja aiheuttamatta haittaa planeetalle.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back