You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mexico Chiapas Grande 12 kapselia pakkauksessa

Annosten määrä 12

Mexico Chiapas Grande 12 kapselia pakkauksessa
Loppunut varastosta
47,00
Vahvuus
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Tiedot

Löydä NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mexico Chiapas Grande. Nauti täyteläisestä luomukahvista, jossa häivähdys hasselpähkinän ja luumun aromeja.

Nämä erityiset, Meksikon Chiapaksen alueen Arabica ja Robusta kahvipavut, kypsyttävät hienostuneen makunsa hitaasti Chiapaksen lintujen täyttämien latvustojen varjossa. Meidän kahviasiantuntijamme ovat taidokkaasti valmistaneet täyteläisen kahvin, jossa on häivähdys hasselpähkinän ja luumun aromeja. Lisää hieman maitoa niin huomaat jopa häivähdyksen makeutta.
Suurta painetta (jopa 15 baaria) käyttävällä koneella valmistat ammattilaislaatuista kahvia, jossa on paksu, samettinen crema.
Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.
Aseta Mexico Chiapas Grande -kapseli NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikoneeseen ja kahvisi on hetkessä valmista.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® -valikoima sisältää yli 30 ensiluokkaista kahvia – sekä pieniä että isoja kahveja mustana tai maidolla. Nauti voimakas ristretto, vahva espresso, aromikas lungo tai runsas grande. Entä miltä maistuisi vaahtoava cappuccino, pehmeä latte macchiato, kuuma kaakao tai tee tai kylmä juoma?
Pakkaus sisältää 12 kapselia, jotka on tarkoitettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneisiin ja joista valmistat 12kpl 230ml kupillista NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mexico Chiapas Grande.