Loading...
Loading...
 
Lungo
PITKÄ EI TARKOITA LAIMEAA
Lungo tarkoittaa italiaksi "pitkää kahvia". Sinulle se tarkoittaa enemmän aikaa nauttia tästä hämmästyttävän tasapainoisesta kahvista, jossa on paahteisia sävyjä ja mustaherukan vivahteita. Todellinen kahvinautinto isossa kupissa.
Lungo

TEE HETKISTÄ PIDEMPIÄ

Jos haluat hidastaa vauhtia ja nauttia hetkestä hieman pidempään, tämä on täydellinen valinta. Lungo on ihanteellisen kokoinen aamurutiineihisi tai milloin tahansa, kun haluat istahtaa alas ja siemailla hieman pidempään.
hotpoint-2
hotpoint-1

MAAILMANLUOKAN MATKA

Brasilia, Kolumbia, Etiopia ‒ kolme maailmanluokan arabicaa, jotka vievät sinut makumatkalle kuuluisimpien kahvimaiden läpi. Eikö olekin mahtava kahvimatka? Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme maanviljelijöitä ja heidän yhteisöjään parantamaan terveyttään ja toimeentulonsa laatua sekä lisäämään satojensa tuottavuutta ilman, että planeetalle koituu haittaa.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back