Loading...
Loading...
 
Cappuccino 30 KAPSELIA PAKKAUKSESSA
KAHVILAKLASSIKKO KOTONASI
Makea ja ihastuttavan paksu vaahto kätkee alleen aromaattisen espresson ja maidon pehmeyden. Intensiivinen, täyteläinen ja uskollinen juurilleen. Kaikki yhdellä painalluksella.
Cappuccino

RAUHOITU
HETKEKSI

Hereillä ennen aamunkoittoa? Tarvitset aamuisin hieman tukea kiireistä päivää varten. Ota kuppi cappuccinoa käteesi, laita jalat tukevasti maahan, siemaile ja lusikoi vaahtoa sekä rauhoitu hetkeksi. Tämä nopeasti valmistettava klassikko on täydellinen valinta.
hotpoint-2
hotpoint-1

MAAILMANKUULU

Olemme yhdistäneet täyteläisen maidon ja espresson, joka on valmistettu kahdesta ensiluokkaisesta arabicasta, jotka ovat peräisin Kolumbiasta ja Brasiliasta, sekä voimakkaasta vietnamilaisesta robustasta. Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaa heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back