Loading...
Loading...
 
Mexico
KASVANUT VARJOISSA LINNUNLAULUJEN ALLA
Nämä luomukahvipavut saavat kypsyä aurinkoa suodattavien puiden rehevän latvuston varjoissa ja lintujen ympäröimänä ja siten kehittää uskomattoman täyteläiset makunsa ja arominsa. Lisää hieman maitoa ja voit maistaa herkulliset konvehdin vivahteet.
kuppi kahvia

OTA HETKI AIKAA JA
PYSÄHDY NAUTTIMAAN

Meksikon eteläisimmässä kolkassa elämä etenee hieman hitaammin, ja juuri se tekee siitä niin erityistä. Siellä viljelty kahvi ei ole poikkeus, sillä se kypsyy hitaasti ja muistuttaa sinua nauttimaan hetkestä jokaisella siemauksellaan.
hotpoint-2
hotpoint-1

MEKSIKON MONIMUOTOISUUS

Chiapasissa kukoistavat paitsi erilaiset kulttuurit, myös erilaiset kahvit. Kuten poikkeukselliset arabica- ja robusta-luomupavut. Grown Respectfully -ohjelmamme ansiosta autamme viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan näitä upeita kahvipapuja ja takaamme heille oikeudenmukaisen toimeentulon ilman, että maapallolle koituu haittaa.

kahvihihihnakahvihihihna

kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Herkkä | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back