Loading...
Loading...
 
Grande Intenso Morning Blend
VOIMAKKAAN PYÖREÄ JA MIELLYTTÄVÄ
Nauti kahvin voimakkaista aromeista, joissa voit maistaa eloisan hedelmäisiä ja viinimäisiä vivahteita tasapainossa hienovaraisten viljan sekä suklaan vivahteiden kanssa. Kahvi on vahvaa, mutta pyöreän miellyttävää aina viimeiseen siemaukseen asti. Maidon kanssa kahvin voimakkuus lievenee, mutta se säilyttää silti täyden kahvimaisuutensa.
suuri kuppi kahvia

HYVÄT AAMUT ALKAVAT ROHKEASTI

Nouse ylös sängystä ja lähde liikkeelle Grande Intenso Morning Blend -kahvin avulla. Tämä pitkä, vahva kahvi antaa voimaa päivääsi. Aamuilla ei ole mitään sinua vastaan!
hotpoint-2
hotpoint-1

MAAILMANLUOKAN PREMIUM-KAHVIN ALKUPERÄ

Etelä- ja Keski-Amerikasta peräisin oleva 100-prosenttinen arabica-sekoitus on täynnä eloisia sävyjä. Grown Respectfully -ohjelmamme auttaa viljelijöitä ja heidän yhteisöjään kasvattamaan laadukkaita kahvipapuja vastuullisesti sekä takaa heille oikeudenmukaiset tulot maapalloa kunnioittaen.

kahvihihihnakahvihihihna
kahvipelto

Brasilia

Erittäinen matalahappoinen, makea & pähkinäinen

Aina rannikkoalueilta läntisiin maanosiin saakka, nämä robusta- ja arabica-pavut yllättävät sinut runsailla ja hedelmäisillä sävyillään.

kahvin viljely

Kolumbia

Hienovarainen | Tasapainoinen

Tällä Tayronan alkuperäisyhteisöjen pyhällä maalla viljellyllä luomukahvilla on kauniin hedelmäinen, hapokas ja tasapainoinen maku. Kokeile sitä Lungo Colombian kanssa.

Back